A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Депутати на сесії затвердили бюджет  Колочавської сільської територіальної громади на 2021 рік

Дата: 24.12.2020 13:36
Кількість переглядів: 377

24 грудня 2020 року відбулося третє пленарне засідання першої сесії VIII скликання Колочавської сільської ради під головуванням сільського голови Василя Худинця.

Під час засідання депутати затвердили бюджет Колочавської сільської територіальної громади на 2021 рік. «Бюджет громади на 2021 рік буде трохи незбалансованим і з невеличким дефіцитом. Проблема в тому, що деякі організації мають заборгованості і ми маємо з ними розрахуватися. Але загалом у нас все набагато краще, аніж в деяких громадах. Тому з труднощами справимося», - зазначив сільський голова Василь Худинець.

Також під час засідання було прийнято ряд важливих для Колочавської територіальної громади програм. Зокрема такі як, програма фінансового забезпечення грантових проектів та проектів міжнародної технічної допомоги Колочавської територіальної громади на 2021-2026 роки, програму соціально-економічного розвитку Колочавської територіальної громади, програму організації благоустрою населених пунктів Колочавської територіальної громади на 2021 рік, програму організації харчування здобувачів освіти на І семестр 2020/2021 навчального року,які навчаються в загальноосвітніх закладах Колочавської територіальної громади та інші життєво важливі для громади програми.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь