A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Актуальні Новини

Дата: від до Скинути

З вірою в Перемогу!

    У Колочавській громаді пройшов територіальний етап конкурсу писанкарства «Великодні писанки» -на тему: «З вірою в Перемогу». У конкурсі брали участь всі заклади освіти громади. Учасники конкурсу виявили креативність та майстерність у виготовленні робіт. Кожна робота по-своєму цікава та оригінальна, зроблена з любов’ю та натхненням.

11:29 18.03.2024

МОЗ інформує: Лікування туберкульозу. Маршрут пацієнта

Люди з туберкульозом можуть лікуватися в лікарні або вдома під наглядом лікаря — амбулаторно. Більшість лікується амбулаторно з першого дня хвороби. Це ефективно й безпечно для навколишніх, якщо так визначив лікар.

11:03 18.03.2024

Стартував Конкурс місцевих ініціатив Колочавської територіальної громади

Сьогодні, 1 березня 2024 року , стартував Конкурс місцевих ініціатив Колочавської територіальної громади. Від сьогодні і до 31 березня триватиме прийом проектних заявок. Свої ідеї на конкурс можуть подавати громадські організації, благодійні фонди та ініціативні групи нашої громади. Декілька переможців конкурсу мають змогу отримати до 100 тис.грн для реалізації проектної ідеї в межах громади.

11:28 01.03.2024

Сьогодні в Центрі підтримки підприємництва Колочавської сільської ради проведено навчання по написанню грантових проектів

Сьогодні в Центрі підтримки підприємництва Колочавської сільської ради сільський голова Василь Худинець провів навчання на тему написання грантових проектів на Конкурс місцевих ініціатив Колочавської територіальної громади. Захід був спрямований на підвищення кваліфікації місцевих жителів у сфері залучення грантів для розвитку громади.

14:43 27.02.2024

Пора сортувати: відсортоване сміття в Колочавській громаді забиратимуть безкоштовно!

Починаючи з березня, в кінці кожного місяця в Колочавській громаді безкоштовно забиратимуть відсортовані тверді побутові відходи. Для цього жителям громади потрібно лише правильно посортовувати вторсировину в різні пакети, міхи і в зазначений день винести на узбіччя.

11:21 22.02.2024

Оголошується Конкурс місцевих ініціатив Колочавської громади!

Колочавська сільська рада оголошує Конкурс місцевих ініціатив Колочавської територіальної громади. Декілька переможців  конкурсу отримають до 100 тис. грн. для реалізації проектної ідеї в межах громади. Свої ідеї на конкурс можуть подавати громадські організації, благодійні фонди та ініціативні групи  лише з Колочавської громади (реалізація буде здійснюватиметься через комунальні заклади сільради) . 

11:49 20.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь