A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Послуги центру зайнятості стануть доступними в ОТГ

Дата: 10.02.2021 14:52
Кількість переглядів: 2054

    У зв’язку з останніми реформами в системі організації роботи органів державної влади та місцевого самоврядування, виникла термінова потреба покращити доступність послуг центрів зайнятості для жителів новостворених територіальних громад. З метою реалізації вказаного завдання, цими днями відбулися робочі зустрічі директора Міжгірської районної філії Закарпатського обласного центру зайнятості Ігоря Казибріда з очільниками Колочавської територіальної громади Василем Худинцем та Синевирської територіальної громади Іваном Чупом.

Фото без опису

В ході робочих зустрічей було обговорено майбутню співпрацю між установами, погоджено графік проведення профінформаційних заходів в підпорядкованих навчальних закладах, вивчено та проаналізовано стан ринку праці в населених пунктах, оновлено необхідні інформаційні та консультаційні матеріали для відвідувачів сільських рад, укладено відповідні угоди про співпрацю.

Основним результатом зустрічей стало узгодження графіків виїзних заходів служби зайнятості в центрах новостворених територіальних громад, на яких мешканці гірських населених пунктів матимуть змогу отримати консультаційні та інформаційні послуги відповідальних працівників безпосередньо в адмінприміщеннях органів місцевого самоврядування. Тож сміливо можна констатувати, що мета – покращити доступність послуг служби зайнятості жителями територіальних громад поступово втілюється в життя, а перші виїзні прийоми відбудуться уже найближчого понеділка.

Міжгірська філія Закарпатського ОЦЗ

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь