A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Відбулося друге засідання виконавчого комітету Колочавської сільської ради.

Дата: 16.02.2021 09:55
Кількість переглядів: 1496

15  лютого 2021 року відбулося друге засідання виконавчого комітету Колочавської сільської ради. Під час засідання виконкому  було розглянуто і прийнято ряд важливих для функціонування громади рішень.

Одним із важливих рішень було винесення на  громадське обговорення питання назв вулиць в селах Негровець, Мерешор та Горб. 

«Ці села в документах зазначені як окремі населені пункти і відповідно до законодавства, повинні мати вулиці, інакше їхні жителі зіткнуться з масою проблем, зокрема, не зможуть голосувати на виборах тощо. Адже система навіть не ідентифікує  село, де є менше 300 дворів і немає вулиці.  Жителям зазначених сіл це нічого не коштуватиме і ніяк не вплине на них, жодної документації їм міняти не треба буде. Вони лише самі мають придумати назви своїм вулицям, і таким чином ми зможемо уникнути серйозних проблем у майбутньому»,- зазначив у своєму виступі голова Колочавської сільської ради Василь Худинець.

Також під час засідання виконкому було призначено відповідальних осіб  за передачу документів до управління соціального захисту населення, за подання відомостей про виборців(осіб) до відділу ведення Державного реєстру виборців,  за реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання тощо.

«Тепер жителям Колочавської територіальної громади не треба їздити в Міжгір’я щоб оформити соціальну допомогу. Всі  документи для оформлення допомоги можна здати в ЦНАПІ, який знаходиться в приміщенні сільради. Наша працівниця сама відвезе документи в управління соціального захисту», - наголосив Василь Худинець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь