A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Кожній громаді потрібен проєктний менеджер

Дата: 19.02.2021 11:15
Кількість переглядів: 1588

Проєкти - це один з найкращих  способів  для громад вирішити локальні проблеми у різних сферах. Та  фахових проєктних  менеджерів  у новостворених громадах бракує. Відтак, Закарпатська обласна рада спільно з агенціями регіонального розвитку Закарпатської області  започаткувала цикл навчань із проєктного менеджменту задля підвищення спроможності територіальних громад до розробки проєктів розвитку. До таких навчань залучені експерти, що мають досвід розробки та реалізації проєктів і програм за кошти місцевих та державного бюджету, міжнародних програм. У  Хусті 18 лютого такі навчання пройшли для представників територіальних громад району, участі в яких взяли і працівники Колочавської сільської ради.

Фото без опису

 

Практичними порадами та успішними кейсами реалізованих проєктів поділися представники «Агенції регіонального розвитку Закарпатської області»,  КП «Агентство регіонального розвитку і транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради», Асоціації органів місцевого самоврядування  «Єврорегіон Карпати – Україна».

За результатами навчань фахівці агенцій спільно з територіальними

громадами напрацюють концепції проєктних заявок для громад, а також можуть бути долученими до розробки проєктних заявок до участі в конкурсних механізмах отримання коштів на регіональний (місцевий) розвиток.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь