A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Територію Колочавської амбулаторії ЗПСМ облаштовано за грантові кошти

Дата: 03.11.2020 10:00
Кількість переглядів: 361

Сільська медицина сьогодні, попри реформу в цій сфері, й надалі залишається наодинці зі своїми проблемами. Матеріально-побутові умови сільських амбулаторій далекі від європейських. Новим викликом для  медиків стала пандемія COVID 19, адже сімейні лікарі першими стикаються з хворими жителями села.

 

Фото без опису

Щоб підтримати сільських медиків в складних умовах праці, Колочавська сільська рада розробила проєкт «Комфортна і безпечна амбулаторія сімейної медицини», який отримав перемогу в конкурсі Асоціації  органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна». Конкурс відбувся   в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад за фінансового сприяння Львівської, Закарпатської,  Івано-Франківської, Чернівецької обласних рад.

          В рамках проєкту територію Колочавської амбулаторії загальної практики - сімейної медицини було облаштовано. Тут проклали бруківку, озеленили територію, зробили велопарковки, встановили контейнери для сміття тощо. З метою уникнення контактів між пацієнтами, створено безпечну зону очікування прийому пацієнтів лікарями на території амбулаторії та в приміщенні тераси, а також встановлено  безконтактний дезінфектор при вході до амбулаторії для дезінфекції відвідувачів.

Заходи проекту спрямовані на подолання наслідків пандемії сприятимуть усвідомленому ставленню до свого власного здоров’я серед мешканців громади, туристів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь