A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Зроблено наступний крок до вирішення сміттєвої проблеми в Колочавській ТГ

Дата: 24.02.2021 11:36
Кількість переглядів: 1688

Голова Колочавської сільської ради Василь Худинець підписав договір  про співробітництво територіальних громад щодо реалізації спільного проєкту з будівництва та розміщення сміттєсортувального заводу на території Полянської сільської ради, що у Свалявському районі.

Відповідно до підписаного договору, всі сторони угоди зможуть звозити сміття до Полянської ОТГ, при тому всі платитимуть однакову суму за транспортування, незалежно від вантажу. Завод вирішить сміттєву проблему п’яти гірських районів, які в основному є туристичними.

«В межах  Колочавської територіальної громади буде встановлено мобільну сортувальну лінію в рамках проєкту регіонального розвитку, - каже Василь Худинець. -  Рештки твердих побутових відходів ми відвозитимемо до Полянської ОТГ на сміттєпереробний завод. Тут за допомогою австрійських інвесторів буде встановлена надсучасна сортувальна лінія, де перероблятимуться  побутові відходи стовідсотково. Таких  заводів в Європі є лише чотири. Наша громада є найбільш віддаленою від Полянської ОТГ і ми дуже вдячні, що вони також включили нас до проєкту».


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь