A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Щодо інформаційної підтримки безкоштовної інноваційної освітньої програми Train the Trainers

Дата: 08.04.2021 14:12
Кількість переглядів: 1292

 

Доводимо до відома підприємців Колочавської територіальної громади, щодо інформаційної підтримки безкоштовної інноваційної освітньої програми Train the Trainers, зокрема одного з продуктів Програми - Consultants Digest.

Фото без опису

Consultants Digest – це підбірка корисної інформації для підприємців, експортерів та консультантів у експорті, що допоможе Вашій компанії у виході на іноземні ринки від учасників інноваційної освітньої програми Train the Trainers для консультантів державного та приватного секторів в сфері експортної діяльності, що реалізується з вересня 2020 року Офіс у співпраці з Інститутом Маркетингу Естонії.

Останній випуск Consultants Digest  #5 в рамках першого навчального року програми Train the Traines! Понад 50 учасників Програми впродовж пів року готували для Вас цікаві матеріали та кейс-стаді за результатами навчання на Програмі доповнюючи власним досвідом, знаннями та навичками.

Статті Consultants digest #5 сфокусовані на тому, як залучати нових клієнтів, як вибудовувати ефективні відносини з ними та створювати високий рівень довіри, а також включають інформацію про ведення перемовин та мотивування клієнта до співпраці з вами.

Вже невід’ємною частиною дайджесту є кейс-стаді в яких учасники Програми розповідають про досвід співпраці з українськими виробниками різних секторів та рекомендації, які для них формують.

Ознайомитись з Consultants Digest #5 можна за посиланням https://export.gov.ua/470-train_the_trainers_consultants_digest_5 

Усі інші випуски дайджестів зібрані на Єдиному експортному веб-порталі у вільному доступі. Для ознайомлення:

Випуск #1    Випуск #2    Випуск #3   Випуск #4

Учасники Програми є кваліфікованими консультантами у сфері експорту та продовжуватимуть свою діяльність і після навчання. Ви завжди зможете знайти інформацію про них та запитати консультації через сторінки команд:

Export ConsultingVIIF - Export TeamExport Consulting GroupExport Consultants Donetsk and Lugansk Team, Export Support Center Odesa, Train the Trainers: Cherkassy region Team., Kharkiv Export Team, Export Business Solutions, Consulting group Export Course, LET Lviv Export Team

Розвивайте власні навички та експортну діяльність Вашої компанії! У світі має бути більше українського!

Пост для поширення:

https://www.facebook.com/exportpromotionoffice/posts/2843578169292933 

Зображення:

https://drive.google.com/file/d/1QBQOAjLA1gt9oYwaKzNts43KN-R16e0E/view?usp=sharing 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь