A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Не словом, а ділом: працівники Колочавської сільської ради гуртом прибрали зони відпочинку

Дата: 13.04.2021 17:50
Кількість переглядів: 1243

Територія навколо Колочавського мінерального джерела, (у народі боркут) дуже популярне місце для відпочинку молоді, туристів, адже розташоване воно біля річки Теребля, під лісом, віддалене від житлових будинків. Тай смачний боркут люблять пити всі. Недавно місцеві активісти зробили новий гарний міст до джерела, що полегшило доступ до нього. Та,  відпочиваючи  тут, відвідувачі, на жаль, залишають чимало сміття. Лежать тверді побутові відходи і на берегах річки Теребля, яка протікає поруч.

Фото без опису

Сьогодні, 13 квітня, працівники Колочавської сільської ради провели масштабну екологічну акцію з прибирання території біля Колочавського мінерального джерела, очистили від твердих побутових відходів береги річки Теребля, а також придорожню смугу від центру села Колочава до села Мерешор. Все зібране сміття відсортоване і буде відправлене на переробку.

«Ця акція лише один з кроків до наведення ладу на території Колочавської ТГ, - -розповідає ініціатор акції, голова Колочавської сільської ради Василь Худинець. - Днями у нас запрацює проект по сортуванню і утилізації сміття. Спільними зусиллями робитимемо все, щоб Колочава стала чистою. Але також  всім потрібно пам’ятати стару добру істину: чисто не там де прибирають, а де не смітять».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь