Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо ліквідації Колочавського міжшкільного навчально-виробничого комбінату Колочавської сільської ради

Дата: 23.04.2021 09:05
Кількість переглядів: 580

Найменування організатора громадського обговорення -  Колочавська сільська рада.

 Мета: врахування думки жителів Колочавської громади щодо ліквідації   Колочавського МНВК з метою створення на базі даного закладу Міжшкільного ресурсного центру Колочавської сільської ради.

Запрошуємо вас долучитися до громадського обговорення з питання можливої ліквідації Колочавського МНВК як юридичної особи та створення на його базі Міжшкільного ресурсного центру Колочавської сільської ради.

Відповідно до пункту 30 частини 1 статті 26, статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 78 Господарського кодексу України, пункту 3 Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», постанови Кабінету Міністрів України від 17 липня 2020 року № 807-IX «Про утворення та ліквідацію районів», Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо впорядкування окремих питань організації та діяльності органів місцевого самоврядування і районних державних адміністрацій», Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», до Закону України “Про повну загальну середню освіту” від 18 березня 2020 року:

рішення про утворення, реорганізацію, ліквідацію чи перепрофілювання (зміну типу) закладу освіти приймає його засновник (засновники). Засновником закладів освіти розташованих на території громади є Колочавська сільська рада.

Мережа закладів освіти формується відповідно до законодавства з урахуванням соціально-економічної та демографічної ситуації, а також відповідно до культурно-освітніх та інших потреб територіальної громади.

Розвиток мережі комунальних закладів освіти забезпечують районні, міські, сільські, селищні ради.

Рішення про утворення комунальних закладів як окремих юридичних осіб, їх реорганізацію, ліквідацію чи перепрофілювання (зміну типу), приймають районні, міські, сільські, селищні ради.

Під час утворення закладу освіти засновник зобов’язаний враховувати вимоги ліцензійних умов провадження освітньої діяльності.

Реорганізація і ліквідація закладів освіти у сільській місцевості допускаються лише після громадського обговорення проекту, відповідного рішення засновника.

Отже, формат проведення громадського обговорення: у зв’язку з продовженням дії карантинних обмежень, а також з метою запобігання поширенню на території Колочавської громади гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та забороною масових зібрань, пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі із зазначенням особи та контактної інформації заявника за адресою: с. Колочава, вул. Шевченка, 78.  Також із дотриманням усіх заходів безпеки публічне громадське обговорення передбачатиме проведення:

• конференцій, форумів, засідань за круглим столом, зборів, зустрічей з громадськістю за окремим планом, поданим відділом освіти,сім’ї,молоді,спорту та культури Колочавської сільської ради;

• теле- або радіодебатів, Інтернет-конференцій, електронних

консультацій.» (п. 13 Порядок № 996)

До участі в обговоренні запрошуються всі  мешканці Колочавської  територіальної громади.

Місцезнаходження та адреса електронної пошти, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення, Колочавська сільська рада, с. Колочава, вул. Шевченка, 78.(kolsrosvita@ukr.net).

Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення – Малета Василь Олександровичкеруючий справами виконавчого комітету Колочавської сільської ради. Контактна особа – Ігнатишин Ганна Матвіївна, тел.0686168357.

8. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення, узагальнення висловлених в ході проведення громадського обговорення зауважень та пропозицій здійснюється організатором. Після отримання висловлених пропозицій та проведеного аналізу відбудеться оприлюднення результатів громадського обговорення на сайті Колочавської сільської ради.

 

 

 

Колочавська сільська рада


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь