A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавській ТГ стартував новий проєкт для молоді

Дата: 11.05.2021 10:45
Кількість переглядів: 974

Днями проєктна група узгодила робочий план проєкту «Активна молодь-запорука безпечної громади», який буде реалізовано протягом травня-червня 2021 року на території Колочавської територіальної громади Громадською організацією «Спілка Ініціативної Молоді Закарпаття».

Фото без опису

Проєкт передбачає проведення навчань для активної молоді громади, щоб посилити спроможність волонтерів-рятувальників реагувати на проблемні випадки в горах, покращити теоретичні та практичні навички з правил особистої безпеки та алгоритму поведінки під час кризових ситуацій.  Також в рамках проєкту буде випущено та розповсюджено буклет «Правила поведінки туристів у горах», що дозволить покращити імідж безпечних Карпат серед гостей краю. Формування іміджу безпечних Карпат призведе до збільшення кількості туристів, що  сприятиме зростанню податкових надходжень до бюджету громади, розвитку ринку робочих місць у сферах дотичних до туристичного бізнесу (автоперевезення, сфера громадського харчування, сфера обслуговування загалом).

 

Проєкт реалізується за фінансової підтримки ГО Товариство Лева (м. Львів, Україна) за кошти Національного фонду підтримки демократії/ National Endowment for Democracy (м. Вашингтон, США).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь