Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

АНАЛІЗ онлайн-опитування шодо плану поводження з твердими побудовими відходами на території Колочавської сільської ради.

Дата: 05.05.2021 15:45
Кількість переглядів: 657

  З 24 березня на офіційній сторінці у фейсбук та сайті Колочавської громади мешканці та гості мали можливість пройти онлайн-опитування шодо плану поводження з твердими побудовими відходами.

        Станом на 01 травня  опитування пройшли 176 особи. Слід зазначити, що питання поводження з відходами турбує населення різних вікових категорій та соціальних  груп громади. Із загальної кількості опитаних 52,8 % - це населення віком від 25 до 40 років та молодь від 15 до 25 років (27,3 %).

 

 

       Із загальної кількості осіб, що пройшли опитування  89,2% або 157 осіб  не задоволені екологічним станом у громаді, 8,5% або 15 осіб  вважають екологічну ситуацію задовільною, 2,3% - не володіють інформацією.  

       Більшість опитуваних 98,9 % вважають тверді побутові відходи екологічною проблемою.

      Щодо організації вивозу сміття, то слід зазначити, що 96 % або 169 осіб, вважають необхідним організувати вивіз сміття від свого домогосподарства.

        Із загальної кількості осіб, що пройшли опитування 70,5% згідні оплачувати  за надання послуги з вивозу ТПВ від їхнього домогосподарства.    

Більшість із опитаних 96,1%  знають, що таке „роздільний збір сміття” та згідні сортувати відходи, якщо будуть створені для цього умови, наприклад спеціальні сміттєві контейнери.

 

94,9 % опитуваних вважають, що  роздільне сортування і вивіз сміття зробить громаду чистішою та збереже природу.

Із 176 осіб, що взяли участь  у опитуванні 63,1 % або 111 осіб вважають ,  що покращити екологічний стан громади можна шляхом сортування та перероблення сміття на території громади,  20,5 % - вважають , що вирішити цю проблему допоможе накладання адмінштрафів. Також, 93,8% опитаних вважають, що покращенню екологічної ситуації буде сприяти проведення екологічних акцій із залученням мешканців громади для збору сміття.

 

Аналіз опитування з діаграмами

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь