A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Молодь Колочавської громади запрошують пройти курс гірських рятувальників

Дата: 21.05.2021 09:47
Кількість переглядів: 1040

Керівник проєкту «Активна молодь-запорука безпечної громади», який реалізується Громадською організацією «Спілка Ініціативної Молоді Закарпаття» Іван Гавриль провів зустріч з активною молоддю Колочавської громади. Він ознайомив присутніх з завданнями проєкту та можливістю прийняти участь у навчальному курсі рятувальників-волонтерів.

 

Фото без опису

Зміцнення спроможності волонтерів-рятувальників призведе до зменшення кількості надзвичайних подій із трагічними наслідками, що формуватиме позитивний імідж відпочинку в Карпатах та сприятиме збільшенню туристичних потоків.

На сторінці СІМЗ у мережі Facebook розміщено анкету для тих, хто хотів би прийняти участь у навчальному курсі рятувальників–волонтерів 8-10 червня 2021 року.

Для участі запрошується активна молодь громади, яка володіє початковими навиками у сфері спортивного туризму віком від 14-22 років. Учасники навчань отримають базові знання та навички з організації та порядку проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт з порятунку людей в горах, використання спеціального спорядження, орієнтування на місцевості за допомогою різних засобів та з основ надання долікарської допомоги.

Після проведеного відбору, 12 осіб будуть запрошені для участі у навчальному курсі.

Проєкт реалізується за фінансової підтримки ГО Товариство Лева (м. Львів, Україна) за кошти Національного фонду підтримки демократії/ National Endowment for Democracy (м. Вашингтон, США).

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь