A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Працівники Колочавської сільської ради взяли участь у семінарі з діловодства

Дата: 30.06.2021 15:34
Кількість переглядів: 933

Виїзний семінар для відповідальних за діловодство працівників Колочавської та Синевирської сільських рад сьогодні, 30 червня,  провели співробітники Державного архіву Закарпатської області.  Захід відбувся у конференц-залі Центру культурно-мистецьких послуг.

Фото без опису

Директор Державного архіву Закарпатської області Михайло Дмитрович Місюк наголосив у своєму виступі про важливість правильного оформлення всіх паперів. «Документи, які створюєте і з  якими ви зараз працюєте, через роки чи століття вивчатимуть дослідники, - каже він. - Тому дуже важливо правильно їх оформляти, щоб потім було легко знайти потрібний документ. Маєте пам’ятати, що ви творите історію».

        Фото без опису

  Заступник директора держархіву Михайло Васильович Марканич  ознайомив присутніх з законодавчою базою з питань діловодства. Спеціалісти установи розповіли про документування управлінської діяльності, загальні вимоги до оформлення документів, первинне опрацювання документів, що надходять до установи, їх реєстрація, контроль за виконанням документів, організацію діловодства за зверненнями громадян тощо.

Фото без опису

Працівники Колочавської сільської ради під час почули дуже багато важливої інформації та мали змогу отримати фахові відповіді на всі питання.

Фото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь