A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Сьогодні день народження мережі ЦНАП в Україні

Дата: 06.09.2021 14:25
Кількість переглядів: 634

Сьогодні в Україні відзначають 9- й день народження мережі Центрів надання адміністративних послуг – ЦНАП. Нові, сучасні центри з високим рівнем сервісу спростили українцям процедуру отримання адміністративних послуг.

Фото без опису

Колочавська територіальна громада стала однією з перших у районі, де запрацював ЦНАП. З нагоди відзначення 9-ї річниці створення ЦНАП в Україні, начальник відділу ЦНАП Колочавської сільської ради Віталія Галай провела екскурсію та ознайомила з роботою відділу учнів 10-а класу Колочавського закладу загальної освіти І-ІІІ ступенів №1, що відвідали установу разом з класним керівником Лілією Іванівною Козак та заступником директора з виховної роботи Василем Васильовичем Глебою.

«Наш ЦНАП працює з лютого місяця,  - розповідає Віталія Василівна. – Розміщений на першому поверсі сільської ради, щоб полегшити доступ громадянам до приміщення. З березня у нас впроваджено інформаційну систему «Вулик», яка дає змогу швидше та краще обслуговувати людей. У нас працюють три професійні адміністратори та три державні реєстратори. Щодня вони обслуговують десятки жителів громади. Загалом з початку роботи ЦНАП Колочавської сільської ради вже надано понад тисячу  послуг населенню».

Фото без опису

Учні також зустрілися з головою Колочавської сільської ради Василем Худинцем, який розповів загалом про організацію роботи ради та покладені на неї функції. «З ліквідацією Міжгірського району до нашої громади передали не менше 95 відсотків функцій, які були в районному центрі.  Тому у нас зараз працює багато різних відділів та фахівців з різноманітними спеціальностями. Роботи багато, багато планів, змін, але всі вони лише для блага громади»,- наголосив у своєму виступі Василь Іванович.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь