A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Пасічники, що мають більше 10 бджолиних сімей, можуть отримати дотацію!!!

Дата: 07.09.2021 14:23
Кількість переглядів: 747

  Жителі Колочавської територіальної громади, які утримують 10 і більше бджолосімей, мають можливість отримати від держави у 2021 році по 200 грн за кожну бджолосім’ю.  Для цього потрібно до 1 жовтня 2021 року подати до Колочавської сільської ради відповідний пакет документів.  

Фото без опису

         Постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 р. № 107 ( в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 № 517 визначено  Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та перероблення сільськогосподарської продукції.

       Відповідно до даного Порядку отримувачами бюджетних коштів є суб’єкти господарювання - юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми та форми власності та фізичні особи - підприємці, зокрема сімейні фермерські господарства, що провадять діяльність у галузі тваринництва та бджільництва (далі - суб’єкти господарювання), а також фізичні особи, у яких наявні бджолосім’ї.

           Для отримання дотації за бджолосім’ї фізичні особи та суб’єкти господарювання, які є власниками бджолосімей, подають за місцезнаходженням пасіки до відповідної сільської, селищної, міської ради або ради об’єднаної територіальної громади до 1 жовтня 2021 року такі документи:

  • копію паспорта громадянина України та копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду;
  • копію довідки або договору про відкриття рахунка в банку;
  • копію ветеринарно-санітарного паспорта пасіки;
  • копію рішення про державну реєстрацію потужності;
  • довідку, видану органом місцевого самоврядування, про реєстрацію пасіки із зазначенням кількості наявних бджолосімей на останню звітну дату на момент подання документів.

 

      Для отримання ветеринарно-санітарного паспорта пасіки власнику пасіки необхідно звернутися до Міжгірської державної лікарні ветеринарної медицини.

     Для отримання рішення про державну реєстрацію потужності власнику пасіки необхідно звернутися до  Головного управління Держпродспоживслужби в Закарпатській області із заявою. встановленої форми.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь