A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Колочавська сільська рада придбала новий сміттєвоз!

Дата: 14.09.2021 17:16
Кількість переглядів: 776

Довогоочікуваний і такий потрібний громаді сміттєвоз сьогодні прибув  на територію Колочавської територіальної громади. Яскраво-жовтий автомобіль-сміттєвоз із заднім завантаженням марки DAF TRUKS FAT CF75 закуплено в рамках проєкту Колочавської сільської ради «Заходи з запровадження сортування та утилізації сміття в природно-заповідних зонах Карпат». Проєкт став переможцем конкурсного відбору проєктів секторальної підтримки у Програмі регіонального розвитку «Підтримка розвитку депресивних територій» Міністерства громад та розвитку територій України, які реалізуються за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу.

 

 

 

 

  «Щиро дякуємо  за довіру Міністерству громад та розвитку територій.   Особлива вдячність за розуміння  заступнику міністра Івану Лукері, який  виходець з гірського краю і добре знайомий з проблемами горян.  Не можемо не згадати професійної команди Асоціації Єврорегіон «Карпати – Україна» на чолі з Галиною Литвин. Під їх пильним кураторством ми  підготували і подали цей  проєкт для участі в конкурсі. Завдяки цьому проєкту ми зможемо комплексно розв’язати сміттєву проблему і жителі громади житимуть в чистій місцевості»,  - каже голова Колочавської сільської ради Василь Худинець.

Старий сміттєвоз Колочавська територіальна громада брала в оренду. Завдяки новому власному автомобілю,  покращиться рівень надання послуг з поводження з твердими побутовими відходами, що особливо сприятливо вплине на довкілля.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь