A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Колочавські освітяни провели семінар з екології «За життя без сміття!»

Дата: 17.09.2021 16:11
Кількість переглядів: 928

«Якщо людина не зробить так,щоб на Землі стало менше сміття, то сміття зробить так, щоб на Землі стало менше людей»,- цей вислів став ключовою темою  екологічного семінару  «За життя без сміття». Захід, який сьогодні  відбувся в Культурно-мистецькому центрі  Колочавської сільської ради, приурочений до   Всесвітнього дня прибирання «World Cleanup Day». Участь в заході взяли педагоги організатори, вчителі біології, географії, основ здоров’я, голови учнівських комітетів з усіх Колочавських ЗЗСО та  вихователі ДНЗ.

Фото без опису

 Вчителька географії Колочавського закладу загальної середньої освіти №1 Олена Василівна Павлюк зі своїми  учнями під час  виступу розповіли і показали презентацію про масштабну проблему засміченості планети, шляхи її вирішення та про важливу  роль кожного жителя Землі  у цьому процесі.

Фото без опису

«Питання засміченості, на жаль, стосується і нашого мальовничого краю. Зараз цю проблему активно вирішують: проводять екологічні акції, налагоджено вивіз сміття тощо. Ми всі, як жителі громади, повинні активно долучатися до цього процесу,  вчитися жити, не залишаючи за собою сміття у природі, зменшувати його кількість, вчитися сортувати. Екосвідомість необхідно формувати змалку і діти мають найбільший вплив на своїх батьків. Тож роль вихователів та педагогів у вихованні екологічної поведінки  є найважливішою», - наголосила у своєму виступі Олена Василівна.

Учасники семінару переглянули відеоролик про сортування твердих побутових відходів та взяли участь у майстер-класі по сортуванню сміття.

Під час семінару було презентовано екоролик «День довкілля» про роботу вихователів та вчителів Колочавськиїх закладів освіти над формуванням екологічної свідомості та поведінки маленьких жителів громади.

Фото без описуФото без опису

Семінар організували відділ освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради, зокрема, методист відділу Ганна Малета та заступник директора Колочавського ЗЗСО№1 по навчальній частині Людмила Калинич.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь