A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У Колочавській ТГ привітали з професійним святом працівників дошкільної освіти!

Дата: 24.09.2021 16:31
Кількість переглядів: 725

День  працівників дошкільної освіти  в Україні цього року припадає на неділю, 26 вересня.  Це професійне свято вихователів та  інших працівників дитячих садочків - нянечок, психологів, музичних керівників і кухарів.

З нагоди прийдешнього свята, сьогодні у Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради відбувся святковий концерт. Працівників Колочавських ДНЗ привітали з професійним святом та відзначили почесними грамотами.

Фото без опису

«Щиро вітаю вас зі святом - Днем дошкілля! Кожен день у ваші турботливі руки батьки віддають найцінніше,що в них є – своїх дітей.  Ви їх виховуєте, вчите головного - бути добрими людьми. Від вашої роботи залежить майбутнє цілої громади, адже перші паростки особливостей поведінки, ставлення до оточення, сприйняття світу проростають саме  в садочку і впливають на формування характеру та поведінки дитини в  подальшому житті. Тож Бажаю Вам  щодня  також вчитися у дітей бути щасливими  людьми – сміятися щиро,  вірити в чудеса і власними руками їх здійснювати. Здоров'я вам, сил і безмежної любові до дітей, добробуту вашим сім’ям», - привітав працівників дошкільної освіти голова Колочавської сільської ради Василь Худинець.

Фото без опису

Теплими словами та почесними грамотами вітали працівників Колочавських ДНЗ начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури Ганна Ігнатишин, головний спеціаліст відділу Марина Росада та голова ГО «Спілка освітян Колочавської ТГ»  Олена Маханець.  

Та чи не найкращим привітанням і доказом нелегкої, але почесної  роботи вихователів, стали талановиті виступи вихованців усіх Колочавських ДНЗ. Танці та пісеньки у виконанні маленьких дітей  стали справжнім радісним подарунком для усіх присутніх. Адже «все із доброго чи злого починається з малого…А людське добре – з  дитини».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь