A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У День туризму в Колочавській ТГ відзначили найкращих

Дата: 27.09.2021 17:00
Кількість переглядів: 725

Сьогодні, 27 вересня відзначається Всесвітній день туризму та День туризму в Україні. Колочавська територіальна громада за темпами  розвитку туризму займає провідні позиції на туристичному ринку Закарпаття. У туристичне село Колочава щороку приїжджають тисячі туристів, а працівники цієї  сфери роблять все для того, щоб туристи їхали звідси лише з хорошими враженнями і поверталися сюди знову.

Фото без опису

До Дня туризму у Культурно-мистецькому центрі зібралися працівники туристичної сфери Колочавської територіальної громади. Голова Колочавської сільської ради Василь Худинець привітав усіх присутніх зі святом.

Фото без опису

«Туризм  - це стратегічна галузь нашої громади. З ним пов'язаний розвиток і всіх інших галузей - торгівлі, транспорту, сфери послуг, людського потенціалу тощо. Працювати з туристами нелегко, але в Колочаві це вміють і люблять робити. Тож бажаю всім працівникам туристичної галузі міцного здоров’я, терпіння і вдячних туристів. Завдяки вам та вашій праці у Колочаві з кожним роком збільшується кількість туристів. Нехай ваша робота приносить вам лише задоволення і фінансове благополуччя», - наголосив у своєму виступі Василь Худинець.

Фото без опису

Голова громади також вручив нагоди кращим працівникам туристичної сфери.  Нагороду «Лідер 2021 року» як кращий екскурсовод отримав Василь Глеба,  кращим готельним комплексом  визнано «Kolochava Eco Resort», кращою туристичною атракцією вуликотерапію  «Пасіка у Шимоні», а кращим музеєм - скансен «Старе село», кращою стала садиба «Біля річки».

Привітав працівників туризму Колочавської ТГ також голова Хустської районної ради Назарій Павлій. Він нагородив почесними грамотами Хустської районної ради за популяризацію туристичного потенціалу та історико-культурної спадщини Колочавської територіальної громади відпочинковий комплекс «Жандармська управа», колектив музею - скансену  «Старе село», екскурсовода музею «Старе село» Василя Дербака.

«Я вже багато років завжди із задоволенням приїжджаю до Колочави і щоразу бачу, як розвивається громада, як змінюється на краще, - каже Назарій Іванович. – Це край, де затишно і де живуть гостинні люди, де справді хочеться відпочивати, тут завжди цікаво, і набагато краще ніж в розрекламованих туристичних місцях. Бажаю вам й надалі розвиватися і надавати хороший сервіс, щоб туристів сюди завжди тягнуло магнітом».

Після офіційних привітань відбувся семінар для місцевого населення на тему: «Охорона та управління історико-культурною спадщиною». 

Захід відбувся в рамках Програми підтримки ініціатив місцевих карпатських громад, яку реалізує Асоціація "Єврорегіон Карпати - Україна" в межах проєкту "Карпатська мережа регіонального розвитку" спільно з Міністерством розвитку громад і територій України, Львівською,Закарпатською Івано-Франківською,Чернівецькою обласними державними адміністраціями та фінансується за кошти Державного бюджету України,отримані на фінансування Програми підтримки секторальної політики - Підтримка регіональної політики України. 

Фото без опису

«Колочава - село файне, у туристів популярне»,- це не лише лозунг,це також ціль, яка потребує щоденної праці задля розвитку та підтримки туристичного бренду Колочави.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь