A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавській ТГ привітали освітян під час урочистого концерту

Дата: 30.09.2021 12:47
Кількість переглядів: 798

Однією з найшановніших і найважливіших професій у всі віки є Вчитель – людина, яка щодня впливає на чиєсь життя та кожного дня творить майбутнє людства. У першу неділю жовтня в Україні відзначається День працівника освіти або День вчителя.

У середу, 29 вересня, у Культурно-мистецькому центрі Колочавської сільської ради вітали з прийдешнім святом працівників освіти Колочавської територіальної громади.

 «Щиро вітаю всіх працівників освіти з професійним святом. Бажаю вам завжди із хорошим настроєм іти на роботу і повертатися із неї. Здоров’я вам та  натхнення, поваги,  успіху в роботі. Нехай кожен день буде добрим та веселим,  а кожен учень радує вас своїми досягненнями»,- привітав освітян громади голова Колочавської сільської ради Василь Худинець. Він також вручив відзнаку «Лідер 2021 року» у номінації кращий  «Вчитель вчителів» заступнику директора Колочавського ЗЗСО  І-ІІІ ступенів №1 з навчально-виховної роботи Олені Михайлівні Бондарчук.

Учні всіх Колочавських закладів загальної середньої освіти підготували чудові виступи та привітали піснями, віршами, танцями і просто теплими словами вдячності  своїх учителів зі святом. 

Талановито та оригінально виступили перед освітянами вихованці театрального і танцювального гуртків Центру культурних послуг Колочавської сільської ради.  А керівник центру Володимир Маркович привітав колег святковими піснями.

Щирими словами та почесними грамотами привітали працівників Колочавських ЗЗСО начальник відділу освіти, сім’ї, молоді, спорту та культури Ганна Ігнатишин та голова ГО «Спілка освітян Колочавської ТГ»  Олена Маханець. 

Без сумніву, що в кожного з нас є вчитель, якого  ми запам’ятовуємо на все життя,  який дав нам шанс зрозуміти і насолодитися предметом. Можливо, ми забуваємо його уроки, але ми ніколи не забудемо про цього вчителя. Доброго вчителя згадують все життя і по ньому звіряють свої вчинки, вважаючи його ідеалом добра і справедливості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь