Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Вчителі зі Сходу України вивчають закарпатський досвід у військово-патріотичному вихованні

Дата: 07.10.2021 15:37
Кількість переглядів: 602

В Колочавській територіальній громаді вже кілька днів педагоги з Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Харківської, Сумської і Закарпатської області обмінюються досвідом з національно-патріотичного виховання молоді України в умовах мультикультурності.

Протягом тижня вчителі зі Сходу України знайомляться з досвідом закарпатських колег у національно-патріотичному вихованні дітей.

Гості ознайомилися з історією та традиціями мультикультурного середовища села Колочава, зустрілися з представниками Колочавської сільської ради, педагогами Негровецького НВК ім.В Росохи. Також було проведено тренінг з організації роботи національно-патріотичного виховання учнівської молоді у мультикультурному середовищі. Ознайомилися педагоги з еколого-просвітницькою роботою НПП „Синевир” з учнівською молоддю тощо.

Обмін досвідом проходить в рамках проєкту «Сила єдності», що втілюється ГО «Спілка освітян Колочавської ТГ» у партнерстві з громадською організацією «Спілка Ініціативної Молоді Закарпаття». Проєкт реалізується в рамках Програми підтримки міжрегіональної співпраці «Змінимо країну разом», яка реалізується Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» та фінансується за кошти обласного бюджету Закарпатської області.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь