A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Вчителі зі Сходу України вивчають закарпатський досвід у військово-патріотичному вихованні

Дата: 07.10.2021 15:37
Кількість переглядів: 574

В Колочавській територіальній громаді вже кілька днів педагоги з Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Харківської, Сумської і Закарпатської області обмінюються досвідом з національно-патріотичного виховання молоді України в умовах мультикультурності.

Протягом тижня вчителі зі Сходу України знайомляться з досвідом закарпатських колег у національно-патріотичному вихованні дітей.

Гості ознайомилися з історією та традиціями мультикультурного середовища села Колочава, зустрілися з представниками Колочавської сільської ради, педагогами Негровецького НВК ім.В Росохи. Також було проведено тренінг з організації роботи національно-патріотичного виховання учнівської молоді у мультикультурному середовищі. Ознайомилися педагоги з еколого-просвітницькою роботою НПП „Синевир” з учнівською молоддю тощо.

Обмін досвідом проходить в рамках проєкту «Сила єдності», що втілюється ГО «Спілка освітян Колочавської ТГ» у партнерстві з громадською організацією «Спілка Ініціативної Молоді Закарпаття». Проєкт реалізується в рамках Програми підтримки міжрегіональної співпраці «Змінимо країну разом», яка реалізується Асоціацією органів місцевого самоврядування «Єврорегіон Карпати – Україна» та фінансується за кошти обласного бюджету Закарпатської області.

Фото без опису

 

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь