A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Колочавська амбулаторія отримала від чехів автомобіль «Shkoda Fabia»

Дата: 04.11.2021 11:51
Кількість переглядів: 974

 Робота сімейного лікаря в селі щодня вимагає виїздів до пацієнтів, які живуть  в різних куточках  села, далеко від лікарні. Часто від оперативного реагування лікаря залежить життя людини. Тож  автомобіль для сімейного лікаря є не розкішшю, а вкрай необхідним засобом для пересування.

Фото без описуЗавдяки добрим друзям Колочавської територіальної громади громадської організації «PresHranice z.s.»  та її керівнику Радіму Купец, Колочавська амбулаторія загальної практики сімейної медицини отримала автомобіль Shkoda Fabia. Ключі від машини вручили сімейній лікарці Олені Михайлівні  Шваб.

Фото без опису«Нехай цей невеличкий подарунок приносить вам велику радість. Ця машина служила лікарям в Чеській республіці. Тепер нехай довго  і добре служить вам»,- наголосив  Радім Купец при врученні автомобіля. Він також вручив амбулаторії медичні прилади,які стануть в нагоді лікарям при огляді пацієнтів.

Фото без описуЗаступник голови Колочавської сільської ради з питань діяльності виконавчих органів Юрій Кливець подякував чехам за цінний подарунок,співпрацю  неодноразову допомогу нашій громаді.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь