A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

За дрова та щебінь на вулиці будуть штрафувати!

Дата: 16.11.2021 13:15
Кількість переглядів: 747

У деяких жителів Колочавської територіальної громади існує традиція: прибрати своє подвір’я, а щебінь, дрова, дошки та інші будматеріали скласти на узбіччі дороги загального користування. А як їздитиме потім транспорт й так вузькими вулицями? Де мають ходити пішоходи? Як має здійснюватися ремонт вулиць чи очистка від снігу? То вже проблеми не їх.

Фото без опису

Колочавська сільська рада наразі ПРОСИТЬ усіх жителів громади прибрати все, що стоїть поза межами вашого подвір’я, в канавах, на території загального користування. Зараз в нашій громаді активно проводяться капітальні ремонти доріг, і ваші будматеріали дуже заважають роботі.

Фото без опису

До осіб,які не виконають прохання у найближчий період, будуть прийматися міри відповідно до Правил благоустрою території населених пунктів Колочавської сільської ради від 14 липня 2021 року.

На порушників спеціальна комісія складатиме протокол і вони платитимуть штраф.

Фото без опису

Відповідно до Правил благоустрою, дрова чи щебінь можуть знаходитися на вулиці лише два дні. Далі власник матеріалу платитиме штраф!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь