Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Сьогодні відбулася чергова сесія Колочавської сільської ради

Дата: 30.11.2021 14:45
Кількість переглядів: 886

Сьогодні, 30 листопада відбулася чергова 6 сесія VIII скликання Колочавської сільської ради. Під час пленарного засідання було прийнято ряд важливих для громади рішень.

Зокрема, депутати затвердили Програму використання побічних природних рослинних ресурсів у Колочавській територіальній громаді на 2021-2022 роки, Порядок присвоєння та зміни поштових адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна у населених пунктах Колочавської територіальної громади, Програму з охорони навколишнього природного середовища Колочавської територіальної громади на 2022-2023 роки.

Фото без опису

Депутати також проголосували за прийняття Програми фінансової підтримки Центру з надання соціальних послуг Колочавської сільської ради на 2022-2023 роки та затвердили Програму соціально-економічного розвитку Колочавської територіальної громади на 2022 рік.

Також під час засідання сесії було прийнято зміни до бюджету та розглянуто проєкт бюджету Колочавської ТГ на 2022 рік.

Одним з ключових питань стало створення цільового фонду розвитку населених пунктів Колочавської сільської територіальної громади. «Це фонд створюється для того, щоб спростити процедуру сплати туристичного збору, який встановлений у нас у розмірі 0,5 відсотка від мінімальної зарплати. Це нормальна світова практика і гроші будуть скеровуватися на розвиток туризму в громаді»,- наголосив голова Колочавської сільської ради Василь Худинець.

Фото без опису

Також під час засідання було прийнято Програму «Поліцейський офіцер громади», відповідно до якого у громаді наступного року замість дільничного поліцейського працюватимуть поліцейські офіцери. Впроваджується новий формат роботи дільничного офіцера поліції, який передбачає його постійну присутність на території громади, більш тісну співпрацю з населенням та керівництвом громади, підзвітність громади та додаткові функції (більший акцент на попередженні правопорушень, оформлення адміністративних матеріалів за порушення ПДР, часткова передача функцій дозвільної системи).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь