A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавській громаді відзначили День місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2021 15:15
Кількість переглядів: 791

Сьогодні, 7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування, свято української громади. У Колочавській територіальній громаді з нагоди свята відбувся урочистий захід в Культурно-мистецькому центрі. Працівників органів місцевого самоврядування привітали зі святом учні та вихованці Колочавських закладів освіти, працівники Центру культурних послуг.

Фото без опису

«Працівники органів місцевого самоврядування – це менеджери розвитку нашої громади, люди, які працюють на благо громади. Робота наша є іноді емоційно складною, непростою і вимагає бути професіоналами, щодня приймати непрості рішення від яких залежить те, яким буде життя мешканців громади сьогодні і в майбутньому. Бажаю усім вам сили і наснаги у непростій роботі, не зупинятися на досягнутому, натхнення і терпіння вам та вашим родинам»,- привітав усіх голова Колочавської сільської ради Василь Худинець.

Василь Іванович також вручив грамоти від голови Закарпатської обласної ради Володимира Чубірко двом працівницям, які найдовше трудяться в органах місцевого самоврядування: начальнику відділу бухгалтерського обліку та звітності-головному бухгалтеру Колочавської сільської ради Ганні Іванівні Ковач та спеціалісту І категорії архівного відділу Надії Василівні Хланті.

Фото без опису

День місцевого самоврядування - це свято нашої громади, кожного її мешканця. Адже саме від дій кожного жителя залежить майбутнє усієї громади, а разом - і України.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь