A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавських ЗЗСО провели ряд заходів проти насильства

Дата: 16.12.2021 09:43
Кількість переглядів: 419

Кожного року в Україні з 25 листопада до 10 грудня проводиться Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

У Колочавських закладах загальної середньої освіти фахівці Центру надання соціальних послуг спільно з відділом освіти, сім’ї, молоді,спорту та культури, інспектром ювенальної первенції та Службою у справах дітей Колочавської сільської ради провели ряд заходів у рамках акції «16 днів проти насильства».

Зокрема, фахівці прочитали лекції та провели інтерактивні заняття з учнями колочавських шкіл. Вони поговорили з дітьми про види насилля, способи захисту від нього, розповіли про правила поведінки свідків та жертв насилля. Також було проведено інтерактивне заняття з учнями,яке мало на меті звернути увагу учнів на унікальність кожної особистості.

«Ми намагалися донести дітям,що насильство та цькування - це є недобре,це не норма, - каже т.в.о. директора Центру надання соціальних послуг Світлана Кливець. - Діти повинні знати,як правильно реагувати на такі вияви і куди звертатися по допомогу тим, хто зазнав насильства. Наша мета - попередити такі вияви і створити безпечний та вільний від насильства простір».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь