A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Колочавська ТГ  має сертифікованих бізнес-координаторів

Дата: 20.12.2021 13:59
Кількість переглядів: 664

  Координатори бізнес-хабів Колочавської територіальної громади Іван Гавриль,  Михайло Ярема і Микола Конар  минулого тижня пройшли тренінги, основна тема яких – навчити громади залучати інвестиції, а мета – підготувати  бізнес-коородинаторів для активного розвитку бізнес-середовища на місцях.

Фото без опису

 Протягом трьох тренінгів учасники навчань розглянули теми: «Розробка інвестиційних пропозицій», «Робота з ринковою інформацією» та «Комунікація з малими та середніми підприємствами».

Фото без опису

  «Ми  розглянули, зокрема, що таке інвестиційний план, бізнес-планування, типи інвесторів та інвест-пропозиції для різних типів інвесторів, як залучати фінансові інструменти та джерела інвестицій для бізнесу, – розповідає учасник тренінгів, координатор Бізнес-хабу Колочавської громади Іван Гавриль. -  Нас вчили визначати цільові групи серед малих і середніх підприємців, розповіли про цілі, методи, канали й способи комунікації з організаціями підтримки бізнесу, ми дізналися про українські практики розвитку малих та середніх підприємств і багато іншої корисної і цікавої інформації. Навчання було дуже цікавим і пізнавальним».

Фото без опису

Сертифікати про участь у тренінгах вручив учасникам керівник проєкту Ернест Самсончик, побажавши громадам активної роботи задля розвитку підприємництва в своїх громадах, що в свою чергу допоможе розвивати економіку на місцях.

Фото без опису

Навчання проводила Агенція регіонального розвитку Закарпатської області в рамках проєкту «Створення мережі бізнес-хабів у Закарпатській області», який реалізується з вересня 2021 року.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь