A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Колочавський ЗДО№4 визнаний одним з кращих садочків в області

Дата: 20.12.2021 21:56
Кількість переглядів: 899

Сьогодні, 20 грудня в Ужгороді нагородили переможців та учасників обласного конкурсу  «Кращий заклад дошкільної освіти» у 2021 році. Мета конкурсу - виявити кращі заклади дошкільної освіти в області, зміцнити та оновити їхню матеріально-технічну базу. Цього року для участі в обласному етапі відбору надійшло 14 конкурсних матеріалів: 8 матеріалів від учасників із сільської місцевості та 6 – міської.

Приємною звісткою для Колочавської громади стало те, що в числі переможців Колочавський заклад дошкільної освіти №4, який зайняв почесне друге місце серед дошкільних закладів у номінації «Сільська місцевість».

Фото без опису

Керівник закладу Наталія Пишка сьогодні отримала нагороду з рук голови  Закарпатської обласної державної адміністрації Віктора Микити, який  відзначив переможців та учасників відбору почесними грамотами департаменту освіти і науки, молоді та спорту облдержадміністрації  та грошовими преміями.

Фото без опису
 

  Дошкільна освіта відграє ключову роль у формуванні особистості та ранньому розвитку дитини. Тому приємно,що у Колочавській громаді вона є однією з кращих завдяки високому професіоналізму працівників дошкільних закладів,які з відданістю та любов’ю щодня виконують свої обов’язки.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь