A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Україні відзначатимуть спеціальною нагородою корпорації, які швидко та повністю пішли з Росії

Дата: 28.03.2022 08:15
Кількість переглядів: 201

Міжнародні корпорації, які досить швидко та повністю пішли з ринку Росії, Офіс Президента України відзначатиме спеціальною нагородою «Відзнака миру». Про це повідомив керівник Офісу Глави держави Андрій Єрмак, інформує офіціний сайт Хустської районної військової адміністрації.

Фото без опису

«З величезною вдячністю від українського народу в цей переломний момент нашої історії. Вони заслуговують на повагу українців і людей всього світу. Адже байдужість і мовчання – це співучасть», – наголосив він.

Андрій Єрмак зазначив, що Україна продовжує вести активну роботу зі світовими брендами, щоб вони виходили з російського ринку.

«Наша мета – жодної копійки в бюджет країни-агресора. Вже доволі багато компаній підтримали Україну і йдуть з російського ринку. І я впевнений: ті, хто ще сумнівається, повинні зробити правильний вибір. Не можна підтримувати воєнні злочини, неприпустимо торгувати з воєнними злочинцями та заробляти на вбивствах мирних людей», – сказав керівник Офісу Президента.

Андрій Єрмак переконаний, що «Відзнака миру» сьогодні дуже важлива, оскільки ми живемо в переломний момент, коли питання стоїть жорстко: підтримувати зло, яке вбиває жінок і дітей, чи обрати демократичний світ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь