Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Голова ОВА прокоментував безпекову ситуацію в регіоні на словацькому телебаченні

Дата: 30.03.2022 08:45
Кількість переглядів: 217

На центральному телебаченні Словаччини «Televízia TA3» голова Закарпатської обласної військової адміністрації Віктор Микита прокоментував поточну безпекову ситуацію в регіоні. Про це повідомляє офіціний сайт Хустської районної військової адміністрації.

Фото без опису

За його словами, словацький народ із перших днів війни підтримує Україну. Генеральне консульство Словацької Республіки в Ужгороді жодного дня не припиняло свою роботу і з початку широкомасштабного вторгнення РФ запевнило, що буде працювати й допомагати в умовах воєнного стану до перемоги.

«Словацьким глядачам повідомив, що ми на війні й готові реагувати на будь-які дії окупанта. Президент Володимир Зеленський у Києві та керує обороною України. Наші Збройні сили могутні як ніколи, правоохоронні органи та спецслужби працюють рішуче та на випередження.

Сьогодні немає цілковито безпечного місця у країні, де триває війна. Але є народ, який готовий її обороняти», — підкреслив Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь