A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В обласному центрі презентували 5 кроків безпечного бізнесу на Закарпатті

Дата: 04.04.2022 09:35
Кількість переглядів: 175

Вчора на зустрічі з представниками ІТ-компаній презентували 5 кроків безпечного бізнесу на Закарпатті. Про це повідомляє офіційний сайт Хустської районної військової адміністрації.

Фото без опису

За словами голови ОВА Віктора Микити, Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Володимир Зеленський консолідує зусилля та ставить чіткі завдання, спрямовані на підтримку національної економіки. Все це для того, щоб люди мали роботу там, де дозволяє безпекова ситуація.

«Бізнес повинен працювати, тому що має працювати тил, а фінансова система України не може бути знекровлена. Всім, хто не зайнятий безпосередньо у забезпеченні боєздатності фронту, в стратегічному волонтерстві, важливо повернутись до робочого місця», — наголосив Віктор Микита.

Керівництво області своєю чергою активно працює, щоб відновити роботу критично важливих секторів економіки саме на Закарпатті, та створює дієву платформу й умови для релокації бізнесу з регіонів, де сьогодні тривають бойові дії.

«Це непрості процеси, механізми поки що відшліфовуються, звичайно, перед нами постають труднощі. Однак наш менеджмент працює на місцях 24/7, щоб вдосконалити їх та зробити максимально ефективними», — підкреслив Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь