A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Українські телеканали тепер транслюють і в Угорщині

Дата: 16.04.2022 21:05
Кількість переглядів: 150

Кабельні мережі Угорщини розпочали трансляцію українських телеканалів.

Фото без опису

Завдяки спільним зусиллям Міністерства культури і інформаційної політики України, Посольства України в Угорщині та Угорської асоціації комунікацій (Magyar Kommunikációs (MKSZ)) створено умови для трансляції угорськими мовниками з квітня 2022 р. українських телеканалів.

Зокрема, провайдер кабельного телебачення "Telecom" у Будапешті вже транслює «Україна 24" та «1+1», які об’єдналися для проведення цілодобового новинного телемарафону України на інформаційному ресурсі іномовлення України "UATV".

"Водночас транслюють дитячі та освітні програми українською, що є надважливим з урахуванням того, що з початку війни Угорщина прийняла, опікується і надає допомогу 641 775 біженцям з нашої країни, і ця кількість зростає щодня», – зауважив очільник краю.

Дякуємо за оперативно проведену роботу Генеральному консулу Угорщини в Ужгороді Йожефу Бачкаі, Угорській асоціації комунікацій (Magyar Kommunikációs (MKSZ)) в особі голови Асоціації Ференца Кері, Національному відомству ЗМІ та комунікацій (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH)), а також речнику української меншини у Державних Зборах Угорщини Бригітті Суперак за сприяння в реалізації ідеї.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь