A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

День пам’яток історії та культури

Дата: 18.04.2022 17:15
Кількість переглядів: 160

У цей складний час, коли ворог у війні проти України нещадно руйнує улюблені міста, хочемо звернутись до людей, які щоденною працею борються за те, що є одним із складових нашої самоідентифікації – культурну та історичну спадщину!

Сьогодні ваше професійне свято. І не буде кращої нагоди щиро подякувати вам за те, що ризикуєте власним життям, коли під час обстрілів без вагань робите блокади навколо пам’ятних споруд та монументів, аби захистити, зберегти надбання минулого та бодай щось передати прийдешнім поколінням.

Ваша місія – надзвичайно висока та благородна. Бо саме завдяки вам, ми знаємо, хто ми насправді є, на якій прекрасній землі живемо, які талановиті люди нас оточують і як ніколи чітко розуміємо, що нам дійсно є чим пишатись і що втрачати.

Зовсім скоро ми переможемо! Почнемо відбудовувати міста, творити нову історію та відновлювати втрачене! Тож бажаємо, щоб кожен краєзнавець, дослідник, працівник музеїв та архівів, охоронець колекцій нематеріальної культурної спадщини був здоровим та сповненим ентузіазму, бо без вас не впораємось!

Миру вам, добробуту, та якомога більше цікавих надбань!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь