Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Дітям соціально незахищених категорій області передали планшети

Дата: 02.05.2022 11:34
Кількість переглядів: 178

Діти соціально незахищених категорій із 10 громад Закарпаття отримали планшети за проєктом «Посилення стійкості громад в регіонах України – фаза ІІ», повідомляє офіційний сайт Хустської районної військової адміністрації.

Фото без опису

«Наше завдання – забезпечувати відповідні умови для якісної освіти як місцевих дітей соціально незахищених категорій, так і тих, котрі переїхали в область із зони ведення активних бойових дій», – наголосив очільник ОВА Віктор Микита.

За його словами, 79 планшетів отримали діти, які зараз найбільше цього потребують, зокрема у Вишківській, Хустській, Ясінянській, Виноградівській, Дубівській, Білківській, Буштинській, Великобичківській, Кам’янській та Нересницькій ТГ.

«Програму щодо покращення доступу до онлайн-навчання розпочали ще торік, однак і в сучасних умовах така підтримка залишається актуальною», – зауважив заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

Проєкт реалізовує обласна військова адміністрація у співпраці з ПРООН в Україні та урядом Великої Британії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь