Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Перша леді України відзначила організацію прийому переселенців на Закарпатті

Дата: 09.05.2022 12:55
Кількість переглядів: 196

Перша леді України Олена Зеленська з робочою поїздкою відвідала Ужгород.

Фото без опису

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита зустрів дружину Президента й проінформував її про організацію роботи щодо прийому, розселення та забезпечення життєдіяльності внутрішньо переміщених осіб на Закарпатті.

Разом вони відвідали найбільший в області центр гуманітарної допомоги у «Совиному гнізді». Сюди звертаються усі ВПО, які прибувають у місто. 30 волонтерів щоденно надають 800 особам їжу, необхідні речі та медикаменти, житло й психологічну підтримку. Сьогодні ж в Ужгороді перебуває понад 60 тисяч осіб, з яких 44% – жінки, 34% – діти.

Віктор Микита й Олена Зеленська також відвідали наших бійців, які проходять лікування та відновлення після поранень в Обласній клінічній лікарні ім. А.Новака.

На завершення робочого візиту Олена Зеленська подякувала Закарпаттю за велику роботу з прийому та забезпечення вимушених переселенців у регіоні.

«Увага перших осіб держави до нашого краю – це надзвичайно важливий сигнал для області та висока оцінка того великого внеску, який робить кожен закарпатець для перемоги у війні.

Щиро дякуємо Президенту України Володимир Зеленський та першій леді Олена Зеленська за довіру.

Ми продовжуємо й надалі виконувати покладену державою на Закарпаття місію до перемоги!» – наголосив голова обласної військової адміністрації Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь