A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

На КПП «Ужгород» розширили смугу для великогабаритного транспорту

Дата: 13.05.2022 18:15
Кількість переглядів: 211

На контрольно-пропускному пункті «Ужгород» дорожні служби розширили смугу для руху великогабаритного транспорту. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

За його словами, про необхідність такого кроку йшлося давно. Тож керівництво області спільно з Закарпатською митницею, Службою автомобільних доріг шукали шляхи вирішення проблеми.

Українсько-словацький кордон є одним з ключових експортних і гуманітарних коридорів регіону та країни загалом. Через нього Україна щодня отримує вантажі з усіх куточків Європи, тут люди перетинають кордон, рятуючись від війни чи повертаючись додому.

Згідно з даними Служби автомобільних доріг у Закарпатській області, підрядна організація розширила проїзд на пункті пропуску «Ужгород – Вишнє Нємецьке» – автодорога М-08 (об’їзд Ужгорода – КПП «Ужгород») для великогабаритного транспорту. 

«Навантаження на пункт перетину стало просто колосальним, тому збільшення радіусу повороту спростить маневрування великовагового транспорту на українській стороні. Це важливий крок на шляху до організації та пришвидшення руху вантажівок у межах КПП», – прокоментував Мирослав Білецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь