Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

3 млн грн виділили Воловецькій ТГ на відновлення інфраструктури після ракетного удару

Дата: 19.05.2022 09:53
Кількість переглядів: 234

На початку травня голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, перебуваючи на місці ракетного удару по електропідстанції на Воловеччині, доручив у найкоротші терміни провести обстеження пошкоджених житлових будинків та актування збитків для надання допомоги в ремонті інфраструктури.

Фото без опису

Сьогодні очільник області підписав розпорядження про виділення субвенції бюджету Воловецької селищної територіальної громади в сумі 3 млн грн, з яких для надання матеріальної допомоги потерпілим громадянам, будинки котрих зазнали руйнувань і пошкоджень (66 дворогосподарств), — 2 млн грн, для відновлювальних робіт на об’єктах комунальної власності — 1 млн грн.

«Також покроково відновлюємо пошкоджений об’єкт і вводимо в експлуатацію.

Дякую громаді за оперативну роботу щодо обстеження та підготовки об’єктів до відновлення. Ніякі російські атаки не зможуть дестабілізувати ситуацію в регіоні», — наголосив Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь