Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Громадам, благодійним організаціям та волонтерам області передали комп'ютерну техніку

Дата: 25.05.2022 13:48
Кількість переглядів: 271

Територіальні громади Закарпаття, благодійні організації та волонтери отримали 8 ноутбуків і 4 інтерактивні дошки за проєктом «Посилення стійкості громад – фаза II».

Фото без опису

«Сьогодні адмінцентри в громадах, волонтерські й благодійні осередки опрацьовують величезні обсяги інформації для надання допомоги переселенцям. Завдяки сучасній техніці фахівці зможуть працювати ще продуктивніше», – наголосив заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

За його словами, комп’ютери й інтерактивні дошки отримали Драгівська і Горінчівська ТГ на Хустщині, Ставненська громада Ужгородського району та організації «Волонтери Закарпаття», «Сила Ужгорода», «Єдина Україна», «Віра, надія, любов», «Серце до серця».

Проєкт реалізовує ПРООН в Україні в Закарпатській області спільно з обласною військовою адміністрацією за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь