A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

В Колочавській ТГ освітян вчили працювати в умовах воєнного стану

Дата: 25.05.2022 15:25
Кількість переглядів: 273

 

Вчора, 24 травня в Культурно-мистецькому центрі Колочавської територіальної громади відбулася відкрита управлінська студія з представниками Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА на тему: «Специфіка організації управлінської діяльності в умовах воєнного стану: векторна взаємодія». Участь в заході взяли начальники відділів освіти, спеціалісти, керівники закладів загальної середньої освіти та закладів дошкільної освіти Колочавської ТГ і  колишнього Міжгірського району.  

Під час студії керівники ознайомилися з роботою Донецького ІППО, роботою дошкільних та загальноосвітніх  закладів в період воєнного стану, з юридичними питаннями та психологічною підтримкою.

«Представники Донеччини, які проводили заняття, працюють в умовах воєнного стану з 2014 року. Тепер вони перебувають на Закарпатті і діляться своїм досвідом та знаннями з місцевими громадами. Основний акцент робився  на дистанційних заняттях з школярами та вихованцями дитячих садочків, роботі НУШ, поясненні  юридичних аспектів  тощо. Ми дуже вдячні їм за надані знання та матеріали, сподіваємося на тісну співпрацю у майбутньому», - наголосила начальник відділу освіти,  сім'ї, молоді, спорту та культури Колочавської сільської ради Ганна Ігнатишин.

Навчання організовано ПРООН у партнерстві з Донецьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь