A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Європейський Союз готовий і надалі підтримувати Україну у боротьбі з російською агресією та під час післявоєнного «зеленого» відновлення

Дата: 31.05.2022 11:35
Кількість переглядів: 164

Міністр захисту довкілля та природних ресурсів України Руслан Стрілець під час візиту на Green Week у Брюсселі зустрівся з Єврокомісаром з питань навколишнього середовища, океанів і рибальства Віргініюсом Сінкявічюсом. Вони обговорити умови долучення України до програми LIFE та синхронізували спільні дії для подолання серйозних екологічних збитків України від російської агресії.

Фото без опису«Україна фіналізує підготовку до європейської програми LIFE для довкіллєвих проектів. Розраховуємо, що рішення щодо приєднання України Комісія схвалить у червні. Наші офіси завершують консультації та узгоджують технічні аспекти приєднання України до програми. Війна - не привід відмовлятися від міжнародних зобов’язань. рашисти руйнують мости на нашій землі, але вони не зруйнують мости, які ми будуємо з нашими західними партнерами», - повідомив Руслан Стрілець.

Своєю чергою Віргініюс Сінкявічюс зауважив: «ЄС підтримує Україну у боротьбі з агресором. Ми бачимо, що Україна зацікавлена саме у європейському шляху розвитку».

Приєднання до Програми ЄС LIFE може стати ефективним методом фінансування інноваційних проектів у сфері захисту довкілля та відновлення в післявоєнний час. 

Нагадаємо, що програма LIFE складається з 4 підпрограм та на 2021-2027 роки має загальний бюджет у 5,43 мільярда євро.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь