A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2022 11:45
Кількість переглядів: 193

Все починається з дитинства: вміння любити, співчувати, мріяти. Спогади з цієї теплої пори ми несемо крізь усе життя, бо там ніжні мамині руки, аромат духм’яного хліба, скошена трава, по якій босоніж мчишся на зустріч великому майбутньому і впевненість, що все буде добре…

Фото без опису

І сьогодні, в Міжнародний день захисту дітей, хочеться нагадати всім дорослим, що саме ми несемо відповідальність за маленьких громадян та майбутнє нашої країни. Від нас залежить, що ми залишимо після себе. Адже дітки, як ніхто інший, беззахисні перед реаліями сучасного світу. Тому ми повинні докласти всіх зусиль і зробити так, щоб життя української малечі було мирним, спокійним і захищеним. Щоб замість страху від пострілів у тендітних душах зароджувалась надія. Щоб замість болю та сліз, вони відчували радість та затишок. Щоб замість сирих підвалів у них було тепле ліжко та безтурботні ігри з однолітками. Діти повинні бути щасливими! 

Слава Богу, все має властивість минати. І цей жахливий час випробувань також закінчиться. Ми точно знаємо, що зовсім скоро теперішні й майбутні покоління зростатимуть у вільній, могутній, квітучій Україні. На них обов’язково чекатиме безліч хороших подій, прекрасних змін, реалізація всіх найсміливіших мрій, благополуччя і яскраве, мирне, чисте небо!

Бажаємо міцного здоров’я маленьким співвітчизникам. Нехай кожне дитяче серденько відчуває лише любов, спокій та підтримку!

Діточки, ви – наші крила. Тож летіть високо й ніколи не зупиняйтеся на своєму шляху!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь