A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Понад 90% українців упевнені в перемозі, – ОПИТУВАННЯ

Дата: 09.06.2022 10:35
Кількість переглядів: 190

Станом на початок червня 90,3% українців упевнені в перемозі України у війні з Російською Федерацією.

Фото без опису

Про це свідчать результати всеукраїнського онлайн-опитування, проведеного 1-4 червня на волонтерських засадах українською дослідницькою панеллю «Власна думка». Дослідження проведене за підтримки Інституту соціології Національної академії наук України з ініціативи Офісу Президента.

Так, через 100 днів від початку повномасштабного російського вторгнення в Україну 70,7% українців на запитання «Наскільки ви вірите в перемогу України у війні з Росією?» відповіли «абсолютно впевнений», 19,6% – «скоріше впевнений», 6,1% – «важко відповісти», 3,6% – «скоріше не впевнений» та «зовсім не впевнений». Водночас лише 1,7% опитаних заявили, що не вірять в українську перемогу.

Окрім цього, згідно з даними опитування, 35,5% українців вважають, що для досягнення перемоги Україна потребує пів року – рік, 20,4% – кілька місяців, 16,9% – більше як рік.

У всеукраїнському онлайн-опитуванні взяли участь респонденти у всіх областях України, крім тимчасово окупованих територій Криму, Донецької та Луганської областей.

Параметри вибірки дослідження відповідають параметрам міського населення України за статтю, віком (14-55) і областю проживання до 24 лютого 2022 року. Метод опитування: CAWI (Computer Assisted Web Interviewing). Вибіркова сукупність – 7414.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь