A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Понад 300 підприємств релокувалися на Закарпаття

Дата: 16.06.2022 14:55
Кількість переглядів: 219

Закарпаття для перезапуску своїх потужностей обрали 305 підприємств з інших регіонів, а це майже половина від усіх релокованих по Україні. 

За словами заступника голови ОВА Василя Іванча, з самого початку в цьому процесі наша область була серед лідерів: коли у західних регіонах запустили 11 евакуйованих виробництв, то 10 з них – працювало саме тут. І ця тенденція продовжується.

«Два місяці тому компаній, що відновили роботу на Закарпатті, було понад 40, місяць тому – 70, а зараз – 256. І це не кінець: ще 49 підприємств перевозять потужності, проводять ремонтні роботи, а ми спільно з Мінекономіки продовжуємо розглядати заявки та приймати новий бізнес, – зауважив Василь Іванчо. – До того ж 206 суб’єктів господарювання вже змінили свою юридичну реєстрацію та стали нашими платниками податків».

Однією з причин переїзду бізнесу саме на Закарпаття є зручне географічне розташування, адже безпосередні кордони з чотирма країнами Європейського Союзу відкривають нові можливості для експорту продукції на міжнародний ринок та для пошуку інвесторів.

«Дякую за довіру до Закарпаття. Працюючи разом, ми наближаємо перемогу України та підтримуємо економічний тил», — наголосив Василь Іванчо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь