A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Відбулась нарада щодо підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2022 – 2023 років

Дата: 17.06.2022 16:57
Кількість переглядів: 157

Війна, на жаль, вносить свої корективи у наші плани. Та попри всі виклики, які зараз постають перед нами, потрібно докладати максимум зусиль і робити все від нас залежне для того, аби буденність громадян продовжувалось у звичайному ритмі.

Фото без опису

Тож сьогодні, 17 червня, в дещо незвичних умовах через повітряну тривогу, у бомбосховищі, під керівництвом голови Хустської районної військової адміністрації Віктора Сабадоша, відбулася заздалегідь запланована робоча нарада щодо забезпечення своєчасної підготовки господарського комплексу Хустського району до роботи в осінньо-зимовий період 2022 – 2023 років.

Представники структурних підрозділів районної військової адміністрації, члени оперативного штабу, очільники ТГ, представники ДСНС та державних установ обговорили низку нагальних питань та відзвітували про хід підготовки об’єктів до опалювального періоду.

У процесі роботи особливу увагу звернули на питання, які стосувались: погашення заборгованостей та забезпечення повної оплати житлово-комунальних послуг тими установами, що фінансуються з місцевих бюджетів; виконання заходів із підготовки та безаварійної роботи житлово-комунальних підприємств; здійснення повірок лічильників, модемів, коректорів, аналізу роботи котелень і обсягу витрат природного газу, дров, інших опалювальних матеріалів для освітніх, медичних установ та закладів культури; скорегували реалізацію спільних заходів задля забезпечення населення й установ безперебійним електро- та газопостачанням тощо. Не оминули й гострих моментів, які виникають через воєнний стан, тож спільно визначили реалізацію дій, що мінімалізують труднощі, через які зараз проходить наша держава.

Резюмуємо, що незважаючи на екстремальні умови, зустріч пройшла продуктивно. Намагатимемось і надалі робити все необхідне, щоби спільними зусиллями повернути злагодженість та стабільність у всі сфери нашого життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь