Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Днями на Закарпатті відновлять роботу системи зважування вантажівок у русі

Дата: 21.06.2022 15:49
Кількість переглядів: 262

В області на дорогах державного значення готують запуск автоматизованих систем, які здійснюватимуть контроль за габаритно-ваговими параметрами вантажних транспортних засобів (WIM). Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.

Фото без опису

«Таких систем на території Закарпаття є 3. Дві з них успішно фіксують та опрацьовують дані. Ідеться про майданчики WIM в Ужгородському районі поблизу с. Червоне на автомобільній дорозі М-25 КПП "Соломоново" – Велика Добронь – Яноші з під’їздом до КПП "Косино", а також поблизу с. Оноківці на автошляху Н-13 Львів – Самбір – Ужгород», – прокоментував Мирослав Білецький.

За його словами, найближчим часом ще планують запуск WIM у с. Павшино Мукачівського району на автомобільній дорозі М-24 Велика Добронь – Мукачево – Берегово – КПП «Лужанка».

Також з наступного тижня відновлює свою роботу з проведення габаритно-вагового контролю за великовантажними транспортними засобами майданчик на М-06 Київ – Чоп (біля санаторію «Карпати»).

Нагадуємо, що за порушення габаритно-вагових норм водії отримують штрафи від 8 500 до 51 000 грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь