A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

Зустріч із захисниками

Дата: 02.08.2022 15:11
Кількість переглядів: 329

 Сьогодні в Культурно-мистецькому центі Колочавської сільської ради відбулася зустріч жителів громади із захисниками, які на декілька днів приїхали з передової.  Захисники подякували голові громади Василю Худинцю, всім жителям за величезну підтримку і регулярну допомогу, освітянам громади -  за куплене авто для фронту. В знак подяки подарували Колочавській громаді український прапор з передової, з підписами від побратимів. Свої автографи на стягові воїни обіцяли покласти після повернення додому з перемогою.

Фото без опису

«Це ми уклінно дякуємо вам за вашу сміливість і боротьбу,  завдяки вам можемо жити і працювати. Бажаємо вам міцного здоров’я, успішної боротьби і швидкої перемоги!Чекаємо вас живими і здоровими», -наголосив голова громади Василь Худинець.

Фото без опису

Кожен житель громади дякує воїнам за їхню тяжку боротьбу  і молиться за всіх наших захисників,які боронять землю від лютого ворога. Нехай Бог береже всіх і поверне додому,де  їх так чекають!

Фото без описуМріємо про той день, коли всі ви будете гордо маршувати вулицями громади, а всі ми будемо говорити вам «Слава Героям».

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь