Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

У 8 закарпатських ЦНАПах встановили електронні черги

Дата: 18.08.2022 17:15
Кількість переглядів: 222

Днями у восьми центрах надання адмінпослуг Закарпаття встановили електронні черги.

Фото без опису

Йдеться про ЦНАПи в смт Ясіня, Великий Бичків, Вилок, Дубове, Буштино, селах Кам’янське, Довге та Білки, повідомив заступник голови ОВА Олександр Пацкан. 

«Завдяки сучасним системам обслуговування в центрах стане ще зручнішим: вдасться уникнути черг та оптимізувати роботу фахівців. Люди зможуть обрати потрібну послугу, отримати талон з номером реєстрації та дізнатися приблизний час до виклику. Також у ЦНАПах створені всі умови, щоб очікування було недовгим і максимально комфортним», – зауважив Олександр Пацкан.

Заступник очільника Закарпаття відвідав ЦНАП у смт Вилок на Берегівщині, де вже запустили електронну чергу. У Центрі надають майже 180 послуг, зокрема й паспортні, тож програмний комплекс дозволив удосконалити сервіс і покращити доступ населення до якісного обслуговування.

Системи вдалося придбати й встановити за проєктом Програми розвитку ООН «Посилення стійкості громад в регіонах України – фаза ІІ» у співпраці з обласною військовою адміністрацією за фінансової підтримки Уряду Великої Британії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь