A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

На Закарпатті реалізовуватимуть пілотний проєкт з оптимізації місцевих загальних судів

Дата: 19.08.2022 18:25
Кількість переглядів: 232

Закарпаття стане майданчиком для впровадження пілотного проєкту реформування місцевих загальних судів. Про це повідомив очільник ОВА Віктор Микита за результатами зустрічі з головою Верховного Суду України Всеволодом Князєвим та народними депутатами з профільного комітету.

Фото без опису

«Через військову агресію Росії, активні бойові дії та тимчасову окупацію окремих територій України провести оптимізацію мережі судів відразу на території всієї держави зараз неможливо. Саме тому Закарпаття було визначено платформою для пілотного проєкту реформування місцевих загальних судів», – підкреслив Віктор Микита.

Голова ОВА під час зустрічі поінформував про поточний стан справ у регіоні, оперативну й суспільно-політичну ситуацію, економічний клімат, активні та вже реалізовані ініціативи. Також Віктор Микита запевнив присутніх у безперечній підтримці державних проєктів реформування, зокрема й судової системи.

За його словами, у процесі оптимізації місцевих загальних судів братимуть участь і територіальні громади. Також планують залучати Закарпатський ІТ-кластер для розробки програмного забезпечення цифровізації та автоматизації роботи апаратів судів на всіх рівнях.

«Щиро дякую голові Верховного Суду України Всеволоду Князєву та народним депутатам за візит і довіру до нашого регіону. Ми були, є і залишаємося надійними партнерами та ефективною платформою для реалізації загальнодержавних проєктів», – наголосив Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь