A A A K K K
для людей із порушенням зору
Колочавська громада
Закарпатська область, Хустський район

На Закарпатті релоковане підприємство може виготовляти енергоефективне житло для ВПО

Дата: 26.08.2022 15:35
Кількість переглядів: 556

Через війну підприємство «Зібрано» перемістило виробничі потужності з Броварів Київської області на Закарпаття. Компанія понад 10 років займається проєктуванням, виробництвом, постачанням і монтажем енергоефективних будинків по всій Україні та ЄС.

Фото без опису

Сьогодні в межах робочої поїздки на Іршавщину очільник ОВА Віктор Микита відвідав релоковане підприємство, котре вже перезапустило роботу в регіоні і зараз успішно виконує замовлення. Близько 80% продукції компанія експортує у країни Європи. 

«Підприємство змогло відновити роботу завдяки програмі Закарпатської ОВА з підтримки релокації. Були створені максимально сприятливі умови, логістика та підтримка органів влади на всіх рівнях. Зі слів керівника компанії, виробництво вже залишиться працювати в нашій області», – прокоментував Віктор Микита.

Керівництво ОВА, голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, представники депутатського корпусу облради та Іршавської тергромади спільно з командою підприємства «Зібрано» також обговорили можливості збільшення обсягів виробленої продукції та замовлень на внутрішньому ринку, зокрема й питання будівництва житла для вимушених переселенців.

«Якість, технології, таймінг та ціна відповідають вимогам, які зараз ставлять до реалізації проєкту з розміщення вимушених переселенців, – зазначив Віктор Микита. – Підприємство може забезпечити виконання замовлень щодо будівництва житла в об’ємах до 3 тис. кв. м площі на місяць. Гнучкість менеджменту дозволяє інтегруватися в умови сьогодення, що є критично важливим у воєнний час».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь